Перейти до вмісту
Головна » Маринована печінка

Маринована печінка

    Маринована печінка

    Рецепт “Маринована печінка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хв.

    У 1 порції: 210 ккал, 46г білків,
    17г жирів, 24г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 2 порції:
    ❯ 300 г курячої печінки
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 пучок базиліка
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ сіль
    ❯ 3 великі моркви
    ❯ 1 броколі

    Покроковий процес приготування печінки

    Крок 1

    Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Печінку вимити, обсушити та засинати в миску зеленню. Додати олію, добре перемішати. Прибрати у холодильник мінімум на 30 хв, а ще краще – на ніч

    Крок 2

    Мариновану печінку перекласти на розпечену сковороду та обсмажити. Зняти з вогню, посолити та поперчити

    Крок 3

    Овочі вимити. Моркву нарізати кружальцями чи дрібними кубиками. Броколі поділити на суцвіття. Готувати овочі на пару до м’якості. Злегка посолити та подати теплими до обсмаженої печінки

    Сьогодні ми дізналися як готується Маринована печінка. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *