Рецепт “Маринована печінка” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хв.
У 1 порції: 210 ккал, 46г білків,
17г жирів, 24г вуглеводів
Інгредієнти
На 2 порції:
❯ 300 г курячої печінки
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 1 пучок базиліка
❯ мелений чорний перець
❯ сіль
❯ 3 великі моркви
❯ 1 броколі
Покроковий процес приготування печінки
Крок 1
Зелень сполоснути, воду струсити, листочки обірвати з гілочок і порубати. Печінку вимити, обсушити та засинати в миску зеленню. Додати олію, добре перемішати. Прибрати у холодильник мінімум на 30 хв, а ще краще – на ніч
Крок 2
Мариновану печінку перекласти на розпечену сковороду та обсмажити. Зняти з вогню, посолити та поперчити
Крок 3
Овочі вимити. Моркву нарізати кружальцями чи дрібними кубиками. Броколі поділити на суцвіття. Готувати овочі на пару до м’якості. Злегка посолити та подати теплими до обсмаженої печінки