Рецепт “Медальйони зі свинини з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 730 ккал, 32 г білків,
63 г жирів, 5 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 12 круглих скибочок свинини по 50 г (товщиною близько 1-1,5 см)
❯ 12 тонких смужок бекону
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ за 1 ст. л. топленої та рослинної олії
Для соусу:
❯ 300 г лисичок
❯ 1 цибулина
❯ 80 г вершкового масла
❯ 60 мл сухого білого вина
❯ 2 гілочки чебрецю
❯ 1 гілочка розмарину
❯ 200 мл м’ясного бульйону
❯ 1 ч. л. соку лимона
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування медальйонів зі свинини
Крок 1
Для соусу гриби очистити, протерти вологою тканиною і крупно нарізати. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на 1 стіл. ложці вершкового масла до напівпрозорості. Влити вино, випарувати його. Додати гриби,
40 г вершкового масла і готувати, помішуючи, 4 хв. Додати вимиту зелень, влити бульйон і гасити під кришкою
на слабкому вогні 15 хв. Кришку зняти, гілочки зелені видалити. Соус уварити, заправити соком лимона, посолити та поперчити на смак. Підмішати решту вершкове масло.
Крок 2
Скибочки м’яса посолити, поперчити та обгорнути смужками бекону по діаметру. Обсмажувати на суміші олій по 2 хв. з кожного боку, потім загорнути у фольгу та дати “відпочити” 4 хв. Подати під соусом.