Перейти до вмісту
Головна » Медальйони зі свинини з соусом

Медальйони зі свинини з соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Медальйони зі свинини з соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 730 ккал, 32 г білків,
    63 г жирів, 5 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 12 круглих скибочок свинини по 50 г (товщиною близько 1-1,5 см)
    ❯ 12 тонких смужок бекону
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ за 1 ст. л. топленої та рослинної олії
    Для соусу:
    ❯ 300 г лисичок
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 80 г вершкового масла
    ❯ 60 мл сухого білого вина
    ❯ 2 гілочки чебрецю
    ❯ 1 гілочка розмарину
    ❯ 200 мл м’ясного бульйону
    ❯ 1 ч. л. соку лимона
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування медальйонів зі свинини

    Крок 1

    Для соусу гриби очистити, протерти вологою тканиною і крупно нарізати. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на 1 стіл. ложці вершкового масла до напівпрозорості. Влити вино, випарувати його. Додати гриби,
    40 г вершкового масла і готувати, помішуючи, 4 хв. Додати вимиту зелень, влити бульйон і гасити під кришкою
    на слабкому вогні 15 хв. Кришку зняти, гілочки зелені видалити. Соус уварити, заправити соком лимона, посолити та поперчити на смак. Підмішати решту вершкове масло.

    Крок 2

    Скибочки м’яса посолити, поперчити та обгорнути смужками бекону по діаметру. Обсмажувати на суміші олій по 2 хв. з кожного боку, потім загорнути у фольгу та дати “відпочити” 4 хв. Подати під соусом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Медальйони зі свинини з соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *