Перейти до вмісту
Головна » Мітболи в томатному соусі з мигдалем

Мітболи в томатному соусі з мигдалем

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мітболи в томатному соусі з мигдалем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 50 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 400 г телятини
    ❯ 1 цибулина
    ❯ рослинна олія
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 100 г хлібної крихти
    ❯ 50 г меленого мигдалю
    ❯ 1/2 пучка м’яти
    ❯ 1 ч. л. меленого імбиру
    ❯ 1 ч. л. меленого куміна
    ❯ 1 ч. л. меленої кориці
    ❯ 300 мл кулінарного томатного соусу
    ❯ 150 мл води
    ❯ 2 ст. л. пелюсток мигдалю
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування мітбол з мигдалем

    Крок 1

    М’яту промити, перебрати та порубати. Цибулину та часник очистити та дрібно нарізати. Половину цибулі обсмажити на сковороді на олії до прозорості, додати часник та готувати ще 1 хв.

    Крок 2

    Обсмажені овочі, хлібну крихту, м’яту та мигдаль перемішати з м’ясом, посолити та поперчити. Вологими руками сформувати із маси невеликі кульки.

    Крок 3

    На сковороді на маслі обсмажити вироби до золотистого кольору, додати цибулю, що залишилася, і готувати 3 хв.
    Влити соус та воду, додати прянощі, сіль, перець та довести до кипіння. Зменшити вогонь до мінімуму і готувати без
    кришки 15 хв. Посипати пелюстками мигдалю та готувати ще 5 хв. Подати гарячими.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мітболи в томатному соусі з мигдалем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *