Перейти до вмісту
Головна » Млинці з фруктовим асорті

Млинці з фруктовим асорті

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Млинці з фруктовим асорті” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ:
    Для млинців:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 1 ст. л. цукру
    ❯ 300 мл молока
    ❯ 300 мл борошна
    ❯ 100 мл рослинної олії
    ❯ рослинна олія для смаження
    ❯ 50 г вершкового масла
    Для начинки:
    ❯ 300 мл збитих вершків
    ❯ 2 ківі
    ❯ 1 апельсин
    ❯ 2 консервовані персики
    ❯ 2–3 гілочки м’яти

    Покроковий процес приготування млинців з фруктовим асорті

    Крок 1

    У глибокій мисці яйця розтерти з цукром і сіллю, додати борошно. Вливаючи тонким струмком молоко, вимісити гладке однорідне тісто. Дати тесту відстоятись 20 хв, влити олію та перемішати.

    Крок 2

    Вершкове масло охолодити та дрібно посікти. Сковороду нагріти, змастити невеликою кількістю рослинної олії та порційно спекти млинці. Готові млинці викладати на плоску тарілку і посипати рубаним вершковим маслом.

    Крок 3

    Консервированные персики нарезать тонкими ломтиками. Киви очистить и нарезать кружками или полукружками. Апельсин очистить а-виф, разобрать на дольки и каждую нарезать ломтиками.

    Крок 4

    Готові млинці змастити невеликою кількістю збитих вершків, викласти фрукти та згорнути “кульочками”. М’яту промити, листочки обірвати. Готові млинці подати гарячими, прикрасивши листочками м’яти.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Млинці з фруктовим асорті. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *