Рецепт “Молочний суп із каштанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 430 ккал, 11 г білків,
9 г жирів, 78г вуглеводів
Інгредієнти
На 3 порції:
❯ 300 г їстівних каштанів
❯ 1 пакетик (10 г) ванільного цукру
❯ 80 г + 1 ч. л. цукру
❯ 1/2 пакетика порошку для ванільного пудингу
❯ 500 мл молока
❯ 20 г вершкового масла
❯ гілочка м’яти для прикраси
Покроковий процес приготування супу із каштанами
Крок 1
Каштани хрестоподібно надрізати, варити 10 хв в окропі та очистити. Перекласти каштани на 250 мл гарячого
молока та варити, додавши 80 г цукру та ванільний цукор, до м’якості. 4 каштани відкласти, ті, що залишилися, пюрувати з молоком і довести масу до кипіння.
Крок 2
В окремому посуді розвести суміш для пудингу молоком, що залишилося, влити в каштанову масу та довести до кипіння. Відкладені каштани нарізати пластинами та обсмажити на олії. Додати 1 чайн. ложку цукру та перемішати. Суп розлити у тарілки, посипати каштанами.