Перейти до вмісту
Головна » Молочний суп із каштанами

Молочний суп із каштанами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Молочний суп із каштанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 430 ккал, 11 г білків,
    9 г жирів, 78г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 3 порції:
    ❯ 300 г їстівних каштанів
    ❯ 1 пакетик (10 г) ванільного цукру
    ❯ 80 г + 1 ч. л. цукру
    ❯ 1/2 пакетика порошку для ванільного пудингу
    ❯ 500 мл молока
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ гілочка м’яти для прикраси

    Покроковий процес приготування супу із каштанами

    Крок 1

    Каштани хрестоподібно надрізати, варити 10 хв в окропі та очистити. Перекласти каштани на 250 мл гарячого
    молока та варити, додавши 80 г цукру та ванільний цукор, до м’якості. 4 каштани відкласти, ті, що залишилися, пюрувати з молоком і довести масу до кипіння.

    Крок 2

    В окремому посуді розвести суміш для пудингу молоком, що залишилося, влити в каштанову масу та довести до кипіння. Відкладені каштани нарізати пластинами та обсмажити на олії. Додати 1 чайн. ложку цукру та перемішати. Суп розлити у тарілки, посипати каштанами.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Молочний суп із каштанами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *