Перейти до вмісту
Головна » Молоді кабачки з кускусом

Молоді кабачки з кускусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Молоді кабачки з кускусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 4 молоді кабачки
    ❯ 125 г кускуса швидкого приготування
    ❯ 2 молоді цибулини
    ❯ 200 г сиру фета
    ❯ 1 пучок кропу
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 ст. л. тертого сиру
    ❯ 15 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування кабачків з кускусом

    Крок 1

    Цибулини очистити та нарізати тонкими півкільцями. Кабачки вимити, обсушити, видалити плодоніжки, розрізати
    кожен кабачок уздовж навпіл та за допомогою столової ложки вибрати частину м’якоті з насінням. М’якуш дрібно порубати.

    Крок 2

    На сковороді на олії обсмажити цибулю та рубану м’якоть кабачків до готовності. Посолити та поперчити до смаку та зняти з вогню.

    Крок 3

    Приготувати кускус, як описано на упаковці. Готовий кускус розім’яти виделкою з вершковим маслом, злегка посолити. Перемішати кускус із обсмаженою м’якоттю кабачків та цибулею.

    Крок 4

    Кріп промити, перебрати, обсушити, дрібно порубати. Фету розім’яти виделкою. Підготовлені продукти підмішати в масу із кускусом.

    Крок 5

    Духовку нагріти до 180 °. Половинки кабачків злегка змастити олією, усередині посолити. Наповнити половинки начинкою зі кускусом, посипати тертим сиром та запікати 25-30 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Молоді кабачки з кускусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *