Рецепт “Молоді кабачки з кускусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 4 молоді кабачки
❯ 125 г кускуса швидкого приготування
❯ 2 молоді цибулини
❯ 200 г сиру фета
❯ 1 пучок кропу
❯ 2 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. тертого сиру
❯ 15 г вершкового масла
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування кабачків з кускусом
Крок 1
Цибулини очистити та нарізати тонкими півкільцями. Кабачки вимити, обсушити, видалити плодоніжки, розрізати
кожен кабачок уздовж навпіл та за допомогою столової ложки вибрати частину м’якоті з насінням. М’якуш дрібно порубати.
Крок 2
На сковороді на олії обсмажити цибулю та рубану м’якоть кабачків до готовності. Посолити та поперчити до смаку та зняти з вогню.
Крок 3
Приготувати кускус, як описано на упаковці. Готовий кускус розім’яти виделкою з вершковим маслом, злегка посолити. Перемішати кускус із обсмаженою м’якоттю кабачків та цибулею.
Крок 4
Кріп промити, перебрати, обсушити, дрібно порубати. Фету розім’яти виделкою. Підготовлені продукти підмішати в масу із кускусом.
Крок 5
Духовку нагріти до 180 °. Половинки кабачків злегка змастити олією, усередині посолити. Наповнити половинки начинкою зі кускусом, посипати тертим сиром та запікати 25-30 хвилин.