Рецепт “Морквяний пиріг у цукровій глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 250 ккал, 3 г білків,
6 г жирів, 47 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 стручок гострого червоного перцю
❯ 400 г консервованих помідорів у власному соку шматочками
❯ 180 г в’ялених томатів у олії
❯ 1 зубчик часнику
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ сіль
❯ 4 порційні шматки філе палтуса
❯ 2 ст. л. рубаної петрушки
Покроковий процес приготування морквяного пирогу
Крок 1
Моркву очистити, вимити та натерти на дрібній тертці. Білки відокремити від жовтків і збити міксером у міцну піну. Борошно разом з розпушувачем просіяти у велику миску. Всипати цукор, ванільний цукор, додати олію, яєчні жовтки, 6 стіл. ложок гарячої кип’яченої води та терту моркву. Все ретельно перемішати. Ввести збиті білки.
Крок 2
Нагріти духовку до 180 °. Деко змастити жиром і присипати борошном. Тісто вилити рівним шаром на лист і випікати
40 хв. Коли пиріг охолоне, полити його сумішшю цукрової пудри та соку лимона.