Перейти до вмісту
Головна » Морквяний пиріг у цукровій глазурі

Морквяний пиріг у цукровій глазурі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Морквяний пиріг у цукровій глазурі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 250 ккал, 3 г білків,
    6 г жирів, 47 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 стручок гострого червоного перцю
    ❯ 400 г консервованих помідорів у власному соку шматочками
    ❯ 180 г в’ялених томатів у олії
    ❯ 1 зубчик часнику
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ сіль
    ❯ 4 порційні шматки філе палтуса
    ❯ 2 ст. л. рубаної петрушки

    Покроковий процес приготування морквяного пирогу

    Крок 1

    Моркву очистити, вимити та натерти на дрібній тертці. Білки відокремити від жовтків і збити міксером у міцну піну. Борошно разом з розпушувачем просіяти у велику миску. Всипати цукор, ванільний цукор, додати олію, яєчні жовтки, 6 стіл. ложок гарячої кип’яченої води та терту моркву. Все ретельно перемішати. Ввести збиті білки.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 180 °. Деко змастити жиром і присипати борошном. Тісто вилити рівним шаром на лист і випікати
    40 хв. Коли пиріг охолоне, полити його сумішшю цукрової пудри та соку лимона.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морквяний пиріг у цукровій глазурі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *