Перейти до вмісту
Головна » Морквяний рулет з начинкою

Морквяний рулет з начинкою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Морквяний рулет з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 45 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 г моркви
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 5 яєць
    ❯ 300 г вершкового сиру
    ❯ 1/2 пучка кропу
    ❯ копчена паприка
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування морквяного рулета

    Крок 1

    Моркву очистити, вимити, обсушити та натерти на середній тертці. Цибулину очистити та дрібно порубати.

    Крок 2

    На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю і моркву до м’якості моркви, злегка посолити, поперчити та присипати паприкою. Готові овочі перекласти в інший посуд і повністю остудити.

    Крок 3

    Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки додати до обсмажених овочів і добре перемішати. В окремому посуді білки збити в міцну піну з щіпкою солі та акуратно додати до морквяної маси.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 180 °. Деко вистелити пергаментом і викласти морквяну масу рівним прямокутним шаром. Випікати виріб 15 хв і дати охолонути у вимкненій духовці з відкритою дверцятами 10 хв.

    Крок 5

    Для начинки кріп промити, перебрати, обсушити та порубати. Сир розтерти з щіпкою солі та перцю, підмішати кріп.

    Крок 6

    Рулет загорнути у харчову плівку та помістити в холодильник на 2 год. Перед подачею нарізати тонкими скибочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морквяний рулет з начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *