Рецепт “Морквяний рулет з начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 45 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 г моркви
❯ 1 цибулина
❯ 5 яєць
❯ 300 г вершкового сиру
❯ 1/2 пучка кропу
❯ копчена паприка
❯ сіль
❯ перець
❯ рослинна олія
Покроковий процес приготування морквяного рулета
Крок 1
Моркву очистити, вимити, обсушити та натерти на середній тертці. Цибулину очистити та дрібно порубати.
Крок 2
На сковороді на гарячій олії обсмажувати цибулю і моркву до м’якості моркви, злегка посолити, поперчити та присипати паприкою. Готові овочі перекласти в інший посуд і повністю остудити.
Крок 3
Яйця розділити на білки та жовтки. Жовтки додати до обсмажених овочів і добре перемішати. В окремому посуді білки збити в міцну піну з щіпкою солі та акуратно додати до морквяної маси.
Крок 4
Духовку нагріти до 180 °. Деко вистелити пергаментом і викласти морквяну масу рівним прямокутним шаром. Випікати виріб 15 хв і дати охолонути у вимкненій духовці з відкритою дверцятами 10 хв.
Крок 5
Для начинки кріп промити, перебрати, обсушити та порубати. Сир розтерти з щіпкою солі та перцю, підмішати кріп.
Крок 6
Рулет загорнути у харчову плівку та помістити в холодильник на 2 год. Перед подачею нарізати тонкими скибочками.