Перейти до вмісту
Головна » Морозиво із солодкої картоплі

Морозиво із солодкої картоплі

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Морозиво із солодкої картоплі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 5 годин
    У 1 порції: 350 ккал, 6 г білків,
    21 г жирів, 31 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 3 ст. л. жирного сиру
    ❯ 1/4 ч.л. морської солі
    ❯ 1/4 ч. л. меленої кориці
    ❯ 215 г солодкої картоплі (батат)
    ❯ 500 мл молока жирністю 3,2%
    ❯ 300 мл вершків
    ❯ 150 г тростинного цукру
    ❯ 2 ст. л. патоки
    ❯ 4 ст. л. рому
    ❯ жменя очищених волоських горіхів

    Покроковий процес приготування морозива із солодкої картоплі

    Крок 1

    Батат вимити, очистити та нарізати дрібними кубиками. У каструлі підготовлений батат залити молоком та варити до м’якості. Відварений батат пюрувати.

    Крок 2

    Сир розім’яти виделкою із сіллю та корицею. До пюре з батату додати та патоку. Часто помішуючи, довести вміст каструлі до кипіння та варити 4 хв. Дати масі охолонути. Підмішати сир.

    Крок 3

    Наповнити велику миску льодом та водою. Поставити на кригу маленьку миску і вилити у ній суміш. Затягнути миску харчовою плівкою та прибрати у холодильник на 30 хв.

    Крок 4

    Охолоджену суміш вилити у морожницю, додати ром. Увімкнути апарат та залишити інгредієнти перемішуватися
    20 хв. Перелити у контейнер для заморозки, підмішати рубані горіхи, накрити та прибрати у морозильну камеру на 4 год.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Морозиво із солодкої картоплі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *