Перейти до вмісту
Головна » М’ясна косиця

М’ясна косиця

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясна косиця” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 55 хвилин
    У 1 порції: 810 ккал, 44 г білків,
    60 г жирів, 24 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 невеликі шматки свинячого філе
    ❯ за 1 ст. л. рубаної петрушки та розмарину
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 30 г вершкового масла
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 50 г очищених волоських горіхів
    ❯ 6 ст. л. рідкого меду
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ мелений перець чилі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 1 ч. л. соєвого соусу (за бажанням)

    Покроковий процес приготування м’ясної косиці

    Крок 1

    М’ясо вимити та обсушити паперовий рушник. Розрізати кожен шматок вздовж на дві частини. На кожній половинці
    зробити два поздовжні надрізи, трохи не дорізаючи до кінця. Переплести смужки м’яса у вигляді кіски, кінці скріпити шпажками або обв’язати кулінарною ниткою. Натерти м’ясо сіллю і перцем, посипати розмарином і обсмажувати на олії до рум’яної скоринки (На сильному вогні). Перекласти у змащену жиром форму та запікати 15 хв при 210°.

    Крок 2

    Цибулину очистити, порубати та злегка обсмажити на вершковому маслі. Горіхи крупно порубати та разом із медом, соком лимона та 1 стіл. ложкою петрушки додати до цибулі, перемішати. Приправити щіпкою чилі, посолити та поперчити. (За бажанням підмішати соєвий соус.) Полити сумішшю м’ясо та запікати ще 10 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується М’ясна косиця. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *