Перейти до вмісту
Головна » М’ясний хліб із начинкою

М’ясний хліб із начинкою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясний хліб із начинкою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година 10 хвилин
    У 1 порції: 860 ккал, 42 г білків,
    68 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ 300 г рубаного філе індички
    ❯ 300 г рубаного м’яса
    ❯ 4 ст. л. панірувальних сухарів
    ❯ 40 г тертого сиру
    ❯ 1 ст. л. рубаного розмарину
    ❯ 4 яйця
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ щіпка тертого мускатного горіха
    ❯ 200 г бекону
    ❯ 500 г свіжого листового шпинату
    ❯ рослинна олія для змащування м’ясного хліба

    Покроковий процес приготування м’ясного хлібу

    Крок 1

    Відварити круто 3 яйця. Цибуля і часник очистити, порубати та змішати з рубаним м’ясом, індичкою, сухарями, сиром, розмарином та 1 яйцем. Масу приправити тертим мускатним горіхом, посолити, поперчити та ретельно вимісити. Викласти масу на вистелену харчовою плівкою робочу поверхню у вигляді прямокутного пласта завтовшки прибл. 1,5 див.

    Крок 2

    Нагріти духовку до 200 °. Бекон порізати кубиками. Варені яйця очистити від шкаралупи та крупно нарізати. Свіжі
    листя шпинату обдати окропом, обсушити та викласти поверх м’ясного пласта. Зверху розподілити шматочки варених яєць та бекону. Вологими руками сформувати буханець так, щоб начинка виявилася всередині.

    Крок 3

    М’ясний буханець змастити олією, викласти на лист і запікати 30 хв. Готовий м’ясний хліб вийняти з духовки, накрити алюмінієвою фольгою і залишити так на 15 хв. Розрізати на скибочки.

    Незадовго до варіння яйця необхідно вийняти з холодильника, щоб вони нагрілися до кімнатної температури: це
    вбереже шкаралупу від розтріскування у воді. Для цієї ж цілі радимо додати у воду 1 чайну ложку оцту. Рідше
    лопається шкаралупа під час закладання яєць у холодну воду. Тривалість варіння після закипання води для яєць круто – бл. 8-10 хв. Пам’ятайте: при більш тривалій варінні зникає яскраво-жовта забарвлення жовтка

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясний хліб із начинкою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *