Перейти до вмісту
Головна » М’ясо на гриль сковороді

М’ясо на гриль сковороді

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “М’ясо на гриль сковороді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 800 г свинини
    ❯ сушені прованські трави
    ❯ 2 цибулини
    ❯ корінь імбиру (3 см) або 2 зубки часнику
    ❯ 6 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 ст. л. соку лимона
    ❯ 4 помідори
    ❯ 2 маленькі кабачки
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ зелень для подачі

    Покроковий процес приготування м’яса на гриль сковороді

    Крок 1

    Свинину вимити, обсушити, розрізати на 4 порційні шматки та трохи відбити. М’ясо посолити, поперчити та присипати сушеними травами. Цибулю очистити, дрібно нарізати та перемішати з сіллю. Корінь імбиру очистити та натерти на дрібній тертці.

    Крок 2

    Олію (4 стол. ложки) злегка збити із соком лимона, перемішати з імбиром та цибулею. Приготовленою сумішшю намазати м’ясо та маринувати у холодильнику 1 ч. Помідори вимити, обсушити та нарізати половинками. Кабачки вимити, обсушити та нарізати товстими скибочками.

    Крок 3

    М’ясо викласти на грати гриля (або на сковороду-гриль), змастити маринадом і смажити до підрум’янювання. Перевернути, повторно змастити маринадом і обсмажити. М’ясо перекласти в інший посуд та обсмажити овочі. Страву подати зі свіжою зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо на гриль сковороді. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *