Рецепт “М’ясо на гриль сковороді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 35 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 800 г свинини
❯ сушені прованські трави
❯ 2 цибулини
❯ корінь імбиру (3 см) або 2 зубки часнику
❯ 6 ст. л. рослинної олії
❯ 2 ст. л. соку лимона
❯ 4 помідори
❯ 2 маленькі кабачки
❯ сіль
❯ перець
❯ зелень для подачі
Покроковий процес приготування м’яса на гриль сковороді
Крок 1
Свинину вимити, обсушити, розрізати на 4 порційні шматки та трохи відбити. М’ясо посолити, поперчити та присипати сушеними травами. Цибулю очистити, дрібно нарізати та перемішати з сіллю. Корінь імбиру очистити та натерти на дрібній тертці.
Крок 2
Олію (4 стол. ложки) злегка збити із соком лимона, перемішати з імбиром та цибулею. Приготовленою сумішшю намазати м’ясо та маринувати у холодильнику 1 ч. Помідори вимити, обсушити та нарізати половинками. Кабачки вимити, обсушити та нарізати товстими скибочками.
Крок 3
М’ясо викласти на грати гриля (або на сковороду-гриль), змастити маринадом і смажити до підрум’янювання. Перевернути, повторно змастити маринадом і обсмажити. М’ясо перекласти в інший посуд та обсмажити овочі. Страву подати зі свіжою зеленню.