Перейти до вмісту
Головна » М’ясо по-віденськи з драниками

М’ясо по-віденськи з драниками

    Ледачий штрудель

    Рецепт “М’ясо по-віденськи з драниками” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 3 година 15 хвилин
    У 1 порції: 850 ккал, 37 г білків,
    58 г жирів, 50 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 мозкові яловичі кістки
    ❯ 800 г м’якоті яловичини (огузок)
    ❯ 1 ст. л. вершкового масла
    ❯ 3 молоді моркви
    ❯ 1 корінь петрушки
    ❯ 1/2 кореня селери
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 6 горошин чорного перцю
    ❯ 4 горошини запашного перцю
    ❯ сіль
    Для драників:
    ❯ 700 г картоплі
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 1 яйце
    ❯ 2–4 ст. л. борошна
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ рослинна олія

    Покроковий процес приготування м’яса по-віденськи

    Крок 1

    Нагріти духовку до 170 °. Мозкові кістки вимити, викласти на лист і помістити у духовку на 15 хв

    Крок 2

    М’ясо вимити та зачистити від плівок. У каструлі довести до кипіння 1 л води. Покласти м’ясо та мозкові кістки.

    Крок 3

    Моркву та коріння очистити, нарізати та злегка обсмажити на вершковому маслі. Цибулину очистити, розрізати навпіл і підрум’янити, поклавши на сковороду зрізом донизу.

    Крок 4

    Варити м’ясо в ледь киплячому бульйоні з додаванням спецій та овочів 2,5 год, час від часу знімаючи шумівкою піну, що утворюється на поверхні. Посолити. Бульйон процідити через сито, вистелене марлею.

    Крок 5

    Для драників картоплю очистити та натерти на великій тертці. Цибулю очистити, посікти та з’єднати з тертою картоплею. Додати яйце та 2 стіл. ложки борошна, посолити, поперчити та перемішати. За потреби загустити масу ще 1-2 стіл. ложками борошна. Викладати масу на змащену маслом сковороду у вигляді оладок та обсмажувати по 5 хв з кожного боку. Відварене м’ясо нарізати скибочками та подати з драниками та соусом з яблук та хрону.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати М’ясо по-віденськи з драниками. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *