Перейти до вмісту
Головна » Солодкий омлет по-віденськи

Солодкий омлет по-віденськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Солодкий омлет по-віденськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 570 ккал, 17 г білків,
    22 г жирів, 77 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 яйця
    ❯ дрібка солі
    ❯ 4 ст. л. цукру
    ❯ 50 г родзинок
    ❯ 200 г борошна
    ❯ 250 мл молока
    ❯ ванілін на кінчику ножа
    ❯ 40 г вершкового масла
    ❯ 1 яблуко
    ❯ 50 г очищених волоських горіхів
    ❯ цукрова пудра для посипання

    Покроковий процес приготування омлету по-віденськи

    Крок 1

    Жовтки відокремити від білків і збити міксером у пишну масу із сіллю та 2 стіл. ложками цукру. Родзинки залити окропом на кілька хвилин, потім воду злити, родзинки обсушити. До жовткової маси додати борошно, молоко, ванілін і перемішати, щоб не було грудок. Білки збити в піну та акуратно перемішуючи ложкою, ввести в тісто.

    Крок 2

    На сковороді розтопити 20 г олії, влити тісто, накрити сковороду кришкою і випікати омлет на слабкому вогні прибл. 4 хв (Він повинен піднятися на 2-3 см). Омлет перевернути та випікати з іншого боку до золотистого кольору. Готовий омлет перенести на дерев’яну шахівницю і за допомогою двох виделок або ножа розділити на дрібні шматочки.

    Крок 3

    Горіхи крупно порубати. Яблуко вимити, очистити та вирізавши серцевину з насінням, нарізати кубиками. Залишилося олію розтопити на сковороді з важким дном. Всипати 2 ст. ложки цукру і нагрівати, поки цукор не почне купувати коричневий відтінок. Покласти яблука, горіхи та шматочки омлету. Все перемішати, розкласти по порційним тарілкам і посипати цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Солодкий омлет по-віденськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *