Перейти до вмісту
Головна » Мюнхенські ковбаски

Мюнхенські ковбаски

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Мюнхенські ковбаски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 1 кг курячого філе
    ❯ 200 г шпику
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1/2 пучка петрушки
    ❯ мелений мускатний горіх
    ❯ мелений імбир
    ❯ натуральна оболонка
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування мюнхенськіх ковбасок

    Крок 1

    М’ясо промити, обсушити та нарізати шматочками, так само нарізати шпик. Підготовлені продукти пропустити через м’ясорубку або подрібнити за допомогою блендера.

    Крок 2

    Петрушку промити, перебрати, обсушити та порубати. Цибулю очистити та дрібно нарізати. Петрушку і цибулю підмішати до м’яса, додати сіль, перець, мускатний горіх і дуже добре перемішати.

    Крок 3

    Підготувати оболонку і наповнити її м’ясною масою, формуючи ковбаски потрібної довжини.

    Крок 4

    Ковбаски часто наколоти голкою, щоб оболонка не тріснула, і відварити в киплячій або приготувати на грилі. Подати гарячими з відвареним овочевим гарніром, салатом зі свіжих овочів або овочами гриль.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Мюнхенські ковбаски. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *