Рецепт “Мюнхенські ковбаски” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 1 кг курячого філе
❯ 200 г шпику
❯ 1 цибулина
❯ 1/2 пучка петрушки
❯ мелений мускатний горіх
❯ мелений імбир
❯ натуральна оболонка
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування мюнхенськіх ковбасок
Крок 1
М’ясо промити, обсушити та нарізати шматочками, так само нарізати шпик. Підготовлені продукти пропустити через м’ясорубку або подрібнити за допомогою блендера.
Крок 2
Петрушку промити, перебрати, обсушити та порубати. Цибулю очистити та дрібно нарізати. Петрушку і цибулю підмішати до м’яса, додати сіль, перець, мускатний горіх і дуже добре перемішати.
Крок 3
Підготувати оболонку і наповнити її м’ясною масою, формуючи ковбаски потрібної довжини.
Крок 4
Ковбаски часто наколоти голкою, щоб оболонка не тріснула, і відварити в киплячій або приготувати на грилі. Подати гарячими з відвареним овочевим гарніром, салатом зі свіжих овочів або овочами гриль.