Рецепт “Найсмачніші курячі котлети” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Вершкове масло-100 гр
– Часник-1 зубок
– Петрушка
– Сіль
– Чорний перець
– Курячі стегна (без кісток)-750 гр
– Курячі грудки-750 гр
– Цибуля-450 гр
– Часник-2 зубки
– Вершкове масло-50 гр
– Тостерний хліб-6 шт
– Молоко-150 мл
– Майонез-2 ст.
– Солодка паприка-1 ч. л.
– Петрушка
– Сіль
– Рослинна олія
Покроковий процес приготування курячих котлет
Крок 1
Дрібно нарізаємо часник та зелень. У вершкове масло додаємо зелень, часник, солимо, перчимо і розминаємо до однорідної маси. Загортаємо в харчову плівку і забираємо в морозилку.
Крок 2
Замочуємо хліб у молоці чи воді. У сковороду кладемо вершкове масло, додаємо порізаний лук і часник. Солимо та обсмажуємо до золотистого кольору. Викладаємо у тарілку і прибираємо у прохолодне місце.
Крок 3
Відправляємо в м’ясорубку м’ясо, хліб та засмажку. Додаємо сіль, перець, солодку паприку, петрушку та трохи майонезу. Фарш добре вимішуємо близько 10 хвилин і потім відбиваємо.
Крок 4
Заморожене масло із зеленню нарізаємо невеликими шматочками. Змочуємо руки та формуємо котлети. Робимо поглиблення, кладемо в нього олію та закриваємо котлету.
Крок 5
Наливаємо олію та розігріваємо сковороду. Підсмажуємо котлети на середньому вогні біля хвилини з кожного боку. Складаємо у форму та відправляємо в духовку при 160 градусах на 15-20 хвилин.