Перейти до вмісту
Головна » Напій вітамінний на запашному листі

Напій вітамінний на запашному листі

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Напій вітамінний на запашному листі” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    На 3 літри:
    ❯ по 5–6 листків вишні, малини та чорної смородини
    ❯ 1 жменю сушеної шипшини
    ❯ 2 ст. л. рідкого меду
    ❯ 1 пакетик чорного чаю
    ❯ 1 жменю ягід чорної смородини
    ❯ крига або крига для подачі

    Покроковий процес приготування вітамінного напою

    Крок 1

    Листя вишні, малини та смородини ретельно вимити у холодній проточній воді та закласти в каструлю чи трилітрову банку. Додати мед та пакетик чаю.

    Крок 2

    Шипшину перебрати і залити окропом на 10 хв. Смородину промити, обсушити та додати до листя. Покласти шипшину.

    Крок 3

    Залити ягоди та листя гарячої кип’яченої водою, добре перемішати та дати настоятися під кришкою 1 год. Дати настою повністю охолонути за кімнатної температури.

    Крок 4

    Охолоджений настій процідити в підготовлений посуд сервіровки. Додати мед або цукор за смаком та до подачі помістити напій в холодильник. Під час подачі доповнити напій льодом (крижаною крихтою) і прикрасити свіжими
    ягоди.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Напій вітамінний на запашному листі. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *