Перейти до вмісту
Головна » Окрошка середземноморська

Окрошка середземноморська

    Окрошка середземноморська

    «Діаменю» рецепт “Окрошка середземноморська” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    100 г
    0,4 ХО
    75 ккал

    Інгредієнти

    – 200 г кальмарів
    – 2 яйця
    – 1 бульба картоплі
    – 3-4 томати черрі
    – 1 свіжий огірок
    – по пучку зелені кропу та петрушки
    – 3 ст. йогурту
    – 1 л води
    – 0,5 лимона
    – сіль, перець – на смак

    Покрокове приготування окрошки

    Крок 1

    Кальмари очищаю та відварюю у підсоленій води близько хвилини. Даю охолонути. Яйця варю круто, картопля мою і відварюю в шкірці близько пів години.

    Крок 2

    Помідори нарізаю на четвертинки. Огірок – дрібними кубиками. Викладаю овочі у миску. Картоплю та яйця очищаю та нарізаю дрібними кубиками, кальмари – півкільцями, перекладаю картоплю, кальмари та яйця до овочів.

    Крок 3

    Додаю несолодкий натуральний йогурт, лимонний сік, сіль та мелений перець, подрібнену зелень кропу та петрушки. Вливаю воду. Все ретельно перемішую. При необхідності солю

    Зазначені значення Хлібних Одиниць є орієнтовними! При приготуванні страв перераховуйте їх відповідно до тих інгредієнтів, які використовуєте!

    Сьогодні ми дізналися як готується Окрошка середземноморська. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *