Перейти до вмісту
Головна » Оладки з цукіні

Оладки з цукіні

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Оладки з цукіні” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 35 хвилин
    У 1 порції: 460 ккал, 10 г білків,
    40 г жирів, 17 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 180 г бекону
    ❯ 300 г молодих цукіні
    ❯ 2 ст. л. рубаних пряних трав
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 2–3 яєчні білки
    ❯ 85 г борошна
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування оладків з цукіні

    Крок 1

    Бекон нарізати невеликими кубиками. Цукіні вимити, обсушити паперовим рушником та натерти на великій тертці. Зайвий сік віджати. Цукіні змішати з беконом та пряними травами. Приправити сіллю і перцем до смаку. Білки збити
    у міцну піну та акуратно підмішати до овочевої маси. Додати борошно та ретельно перемішати. На сковороді нагріти невелику кількість рослинної олії та, викладаючи масу столовою ложкою, порційно обсмажувати оладки бл. 3 хв з обох боків.

    Крок 2

    Готові оладки викласти на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир. Перед подачею за бажанням збризкати
    лимонним соком і посипати рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Оладки з цукіні. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *