Перейти до вмісту
Головна » Овочева брускета

Овочева брускета

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочева брускета” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 260 ккал, 5 г білків,
    16 г жирів, 25 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 чіабата
    ❯ 6 ст. л. оливкової олії
    ❯ 150 г кабачків
    ❯ 1 солодкий перець
    ❯ 250 г жовтих помідорів чері
    ❯ 2 зубчики часнику
    ❯ сіль
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ свіжомелений чорний перець

    Покроковий процес приготування овочевої брускети

    Крок 1

    Хліб нарізати скибочками завтовшки прибл. 1 см і підрум’янити на сухій сковороді. Часник очистити, потовкти, змішати з сіллю і 4 стіл. ложками олії. Намастити сумішшю грінки з одного боку

    Крок 2

    Овочі вимити. М’якуш солодкого перцю нарізати квадратними шматочками, кабачки – кубиками, помідори чері – половинками. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на маслі, що залишилося до напівпрозорості. Додати кабачки, перець і готувати, помішуючи, 3-4 хв. Потім покласти помідори та обсмажувати ще 1 хв. Масу посолити, поперчити та викласти на грінки.

    Сьогодні ми дізналися як готується Овочева брускета. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *