Рецепт “Овочева брускета” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 260 ккал, 5 г білків,
16 г жирів, 25 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 чіабата
❯ 6 ст. л. оливкової олії
❯ 150 г кабачків
❯ 1 солодкий перець
❯ 250 г жовтих помідорів чері
❯ 2 зубчики часнику
❯ сіль
❯ 1 червона цибулина
❯ свіжомелений чорний перець
Покроковий процес приготування овочевої брускети
Крок 1
Хліб нарізати скибочками завтовшки прибл. 1 см і підрум’янити на сухій сковороді. Часник очистити, потовкти, змішати з сіллю і 4 стіл. ложками олії. Намастити сумішшю грінки з одного боку
Крок 2
Овочі вимити. М’якуш солодкого перцю нарізати квадратними шматочками, кабачки – кубиками, помідори чері – половинками. Цибулю очистити, порубати та обсмажувати на маслі, що залишилося до напівпрозорості. Додати кабачки, перець і готувати, помішуючи, 3-4 хв. Потім покласти помідори та обсмажувати ще 1 хв. Масу посолити, поперчити та викласти на грінки.