Перейти до вмісту
Головна » Овочева сковорідка з яєчнею

Овочева сковорідка з яєчнею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочева сковорідка з яєчнею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 хвилин
    У 1 порції: 310 ккал, 18 г білків,
    18 г жирів, 20 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 3 великі бульби картоплі, відварених цілком у шкірці
    ❯ 3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 дрібні цибулини
    ❯ 100 г нарізаного смужками бекону
    ❯ 1/2 качана пекінської капусти (розділити на листя)
    ❯ щіпка меленого перцю чилі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 4 яйця
    ❯ 4 ст. л. гострої аджики

    Покроковий процес приготування овочевої сковорідки

    Крок 1

    Картоплю очистити та нарізати скибочками. Цибулю очистити та нарізати кільцями. Капустяне листя вимити та крупно нарізати.

    Крок 2

    На сковороді нагріти 2 ст. ложки олії та обсмажувати картопля 4–5 хв до рум’яної скоринки. Додати цибулю, бекон та капусту. Посолити, поперчити, приправити чилі та готувати, помішуючи, ще 5-6 хв.

    Крок 3

    Приготувати яєчню-глазунью: на розпечену сковороду, змащену рештою рослинною олією, акуратно розбити яйця так, щоб жовток залишився цілим, і смажити на слабкий вогонь до готовності.

    Крок 4

    Овочеву суміш розкласти за порційними тарілками. Подати на овочах яєчню-глазунью, додавши в кожну тарілку столовою ложкою аджики.

    Ніжна та соковита пекінська капуста не дарма так популярна в азійській кухні, адже ця овочева культура не просто вітамінна бомба, але й найсмачніший кулінарний інгредієнт!

    Сьогодні ми дізналися як готується Овочева сковорідка з яєчнею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *