Перейти до вмісту
Головна » Овочева запіканка із часниковим соусом

Овочева запіканка із часниковим соусом

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочева запіканка із часниковим соусом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 400 ккал, 19 г білків,
    38 г жирів, 21 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 100 г бекону
    ❯ 1 червона цибулина
    ❯ 1 качан цвітної капусти
    ❯ рослинна олія
    Для соусу:
    ❯ 4 зубчики подрібненого часнику
    ❯ по 2 ст. л. вершкового масла, борошна та рубаної шавлії
    ❯ 300 мл молока
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець
    ❯ 150 г моцарели

    Покроковий процес приготування овочевої запіканки

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Бекон нарізати кубиками. Цибулю очистити та нарізати півкільцями. Цибуля та бекон обсмажувати на олії бл. 5 хв. Капусту вимити та розділити на суцвіття. У каструлі залити капусту 100 мл води, накрити кришкою та варити на помірному вогні до википання води.

    Крок 2

    Для соусу часник обсмажувати на олії бл. 1 хв, додати борошно і пасерувати до золотистого кольору. Влити молоко і, помішуючи, готувати соус до загусання. Потім додати шавлію, сіль та перець на смак. Довести до кипіння, зняти з вогню та акуратно підмішати в соус моцарелу

    Крок 3

    Капусту викласти у 4 невеликі форми для запікання, залити соусом, посипати цибулею, беконом та запікати бл. 25 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готується Овочева запіканка із часниковим соусом. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *