Перейти до вмісту
Головна » Овочевий салат із копченим лососем

Овочевий салат із копченим лососем

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Овочевий салат із копченим лососем” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 150 г філе копченого лосося тонкими скибочками
    ❯ 1 великий пучок листового салату
    ❯ 1 невелика цибулина шалота
    ❯ 6-8 помідорів чері
    ❯ кілька стеблин шнитт-лука
    ❯ 1/2 лимона
    Для соусу:
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ сік 1/2 лимона
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування салату із лососем

    Крок 1

    Цибулину очистити та нарізати тонкими кільцями. Салат промити, перебрати, розібрати на листя та крупно порвати. Шнітт-цибуля промити, обсушити та дрібно порубати. Помідори вимити, обсушити та нарізати скибочками. Всі продукти з’єднати в салатнику та перемішати.

    Крок 2

    Скибочки лосося нарізати невеликими довгастими смужками та додати салатник до овочів. Половину лимона нарізати часточками та відкласти.

    Крок 3

    Для соусу олію перемішати із соком лимона та злегка збити, додати сіль та перець за смаком. Салат полити соусом та обережно перемішати. На край салатника покласти нарізаний часточками лимон.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Овочевий салат із копченим лососем. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *