Рецепт “Паелья з морепродуктами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 година
У 1 порції: 750 ккал, 34 г білків,
30 г жирів, 80 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 1 цибулина
❯ 4 зубчики часнику
❯ 1 ст. л. оливкової олії
❯ 120 г копченого бекону
❯ 1 стручок червоного солодкого перцю
❯ 1 л курячого бульйону
❯ щіпка сушеного шафрану
❯ 300 г круглозерного рису
❯ 200 г замороженого зеленого горошку
❯ 300 г замороженої суміші морепродуктів
❯ 8 королівських креветок у панцирі
❯ рубана петрушка для прикраси
Покроковий процес приготування паельї з морепродуктами
Крок 1
Цибулю та часник очистити. Цибулю нарізати півкільцями, часник – тонкими пластинами. Солодкий перець вимити та очистивши насіння, нарізати соломкою.
Крок 2
У глибокій сковороді нагріти оливкову олію та обсмажити нарізаний бекон кубиками. Додати цибулю, часник
та солодкий перець і готувати, помішуючи, 3 хв. Додати рис і злегка обсмажити. Влити гарячий бульйон, приправлений шафраном, готувати 20 хв.
Крок 3
До рису додати горошок, креветки та суміш морепродуктів. Готувати під кришкою 10 хв. Подати паелью зі скибочками лимона, посипавши зеленню.