Перейти до вмісту
Головна » Паелья з морепродуктами

Паелья з морепродуктами

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Паелья з морепродуктами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 750 ккал, 34 г білків,
    30 г жирів, 80 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 зубчики часнику
    ❯ 1 ст. л. оливкової олії
    ❯ 120 г копченого бекону
    ❯ 1 стручок червоного солодкого перцю
    ❯ 1 л курячого бульйону
    ❯ щіпка сушеного шафрану
    ❯ 300 г круглозерного рису
    ❯ 200 г замороженого зеленого горошку
    ❯ 300 г замороженої суміші морепродуктів
    ❯ 8 королівських креветок у панцирі
    ❯ рубана петрушка для прикраси

    Покроковий процес приготування паельї з морепродуктами

    Крок 1

    Цибулю та часник очистити. Цибулю нарізати півкільцями, часник – тонкими пластинами. Солодкий перець вимити та очистивши насіння, нарізати соломкою.

    Крок 2

    У глибокій сковороді нагріти оливкову олію та обсмажити нарізаний бекон кубиками. Додати цибулю, часник
    та солодкий перець і готувати, помішуючи, 3 хв. Додати рис і злегка обсмажити. Влити гарячий бульйон, приправлений шафраном, готувати 20 хв.

    Крок 3

    До рису додати горошок, креветки та суміш морепродуктів. Готувати під кришкою 10 хв. Подати паелью зі скибочками лимона, посипавши зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паелья з морепродуктами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *