Перейти до вмісту
Головна » Панцанела по-тосканськи

Панцанела по-тосканськи

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Панцанела по-тосканськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 стручки солодкого перцю
    ❯ 1 упаковка хліба для тостів
    ❯ 250 г оливок
    ❯ 2 ст. л. винного оцту
    ❯ 1 ст. л. соку лимона
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 зубок часнику
    ❯ 4 великі помідори
    ❯ рубаний базилік
    ❯ сіль

    Покроковий процес приготування панцанели

    Крок 1

    З хліба зрізати скоринки, скибочки нарізати четвертинками та підсушити в духовці. Помідори вимити, кожен
    надрізати хрестоподібно і на 30 с занурити в киплячу воду. Підготовлені помідори очистити від шкірки та порубати.

    Крок 2

    Часник очистити, стовкти у ступці та перемішати з рубаними помідорами. Додати оцет і масло, посолити та поперчити на смак.

    Крок 3

    Солодкий перець вимити, обсушити та запікати в духовці, поки шкірка не потемніє. Запечений перець покласти у поліетиленовий пакет на 10 хв. та очистити від шкірки. Очищений перець нарізати соломкою. Оливки нарізати половинками.

    Крок 4

    Підсушений хліб викласти на тарілку та полити соусом. В окремому посуді змішати перець, оливки, базилік та викласти рівномірно масу на хліб.

    Сьогодні ми дізналися як готується Панцанела по-тосканськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *