Рецепт “Панцанела по-тосканськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 30 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 2 стручки солодкого перцю
❯ 1 упаковка хліба для тостів
❯ 250 г оливок
❯ 2 ст. л. винного оцту
❯ 1 ст. л. соку лимона
❯ 2 ст. л. оливкової олії
❯ 1 зубок часнику
❯ 4 великі помідори
❯ рубаний базилік
❯ сіль
Покроковий процес приготування панцанели
Крок 1
З хліба зрізати скоринки, скибочки нарізати четвертинками та підсушити в духовці. Помідори вимити, кожен
надрізати хрестоподібно і на 30 с занурити в киплячу воду. Підготовлені помідори очистити від шкірки та порубати.
Крок 2
Часник очистити, стовкти у ступці та перемішати з рубаними помідорами. Додати оцет і масло, посолити та поперчити на смак.
Крок 3
Солодкий перець вимити, обсушити та запікати в духовці, поки шкірка не потемніє. Запечений перець покласти у поліетиленовий пакет на 10 хв. та очистити від шкірки. Очищений перець нарізати соломкою. Оливки нарізати половинками.
Крок 4
Підсушений хліб викласти на тарілку та полити соусом. В окремому посуді змішати перець, оливки, базилік та викласти рівномірно масу на хліб.