Перейти до вмісту
Головна » Суп по-тосканськи з білою квасолею

Суп по-тосканськи з білою квасолею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Суп по-тосканськи з білою квасолею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 230 ккал, 10 г білків,
    7 г жирів, 34 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г шпинату або руколи
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 стебло селери
    ❯ 3 зубчики часнику
    ❯ 100 г черствого білого хліба
    ❯ 1 гілочка розмарину
    ❯ 2 ст. л. оливкової олії
    ❯ 1 л овочевого бульйону
    ❯ 200 г білої консервованої квасолі
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування супу по-тосканськи

    Крок 1

    Шпинат або руколою обполоснути, черешки та потовщення видалити. Цибулю очистити та порубати. Морква і селеру вимити, очистити та нарізати дрібними кубиками. Часник очистити та нарізати пластинами.

    Крок 2

    Розмарин сполоснути, листочки обірвати з гілочки. Хліб нарізати кубиками. У каструлі нагріти олію і припустити цибулю, морква та селера. Додати часник, розмарин, кубики хліба, шпинат або руколою. Влити бульйон і варити суп на слабкому вогні 15 хв. Додати квасолю, попередньо злив з неї рідина. Посолити та поперчити.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Суп по-тосканськи з білою квасолею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *