Перейти до вмісту
Головна » Паштет гарбузовий

Паштет гарбузовий

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Паштет гарбузовий” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 35 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 500 г підготовленої м’якоті гарбуза (очищеного, без насіння та волокон)
    ❯ 150 г бекону (тонкими довгими смужками)
    ❯ 3 яйця
    ❯ листочки з 4 гілочок чебрецю
    ❯ 2–3 ст. л. рослинної олії
    ❯ 3 яйця
    ❯ 1 ст. л. меду
    ❯ 1/4 ч. л. мускатного горіха
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ мелений гострий перець
    Для подачі:
    ❯ домашній крекер або грінки із білого пшеничного хліба
    ❯ свіжа зелень
    ❯ бекон

    Покроковий процес приготування гарбузового паштету
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Дно форми вистелити половиною бекону. М’якуш гарбуза нарізати кубиками, в мисці полити олією, посолити, поперчити, додати щіпку мускатного горіха. Гарбуз перемішати, викласти на бекон, накрити рештою і запікати бл. 35 хв при 180 °.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Запечений гарбуз із беконом вийняти з духовки та повністю остудити. Продукти перекласти в інший посуд, пюрувати до отримання гладкої однорідної маси. Додати яйця та мед, покласти чебрець, приправити сіллю і перцем і гострим перцем до смаку. Масу дуже добре збити.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Гарбузову масу з беконом влити у форму для запікання. Щільно накрити форму листом алюмінієвої фольги та запікати паштет 30-35 хв. Фольгу видалити та помістити паштет у духовку ще на 10 хв. Готовий паштет подати охолодженим.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Паштет гарбузовий. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *