Перейти до вмісту
Головна » Паста з брюссельською капустою

Паста з брюссельською капустою

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Паста з брюссельською капустою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 200 г фігурної пасти із твердих сортів пшениці
    ❯ 150 г брюссельської капусти (дуже дрібної)
    ❯ 1 куряча грудка
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 1 помідор
    ❯ 3 ст. л. оливкової олії
    ❯ листочки з 1 гілочки чебрецю
    ❯ рубана петрушка
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пасти з капустою

    Крок 1

    Капусту вимити, верхнє листя видалити. Помідор вимити, очистити від шкірки та насіння та нарізати дрібними шматочками.

    Крок 2

    Курячі грудки нарізати дрібними шматочками. Цибулину очистити та дрібно нарізати.

    Крок 3

    Капусту бланшувати у киплячій підсоленій воді 5 хв, відкинути на друшляк і обдати холодною водою. Великі качанчики нарізати половинками.

    Крок 4

    Пасту відварити в киплячій підсоленій воді до стану аль-денте, як описано на упаковці. Готову пасту відкинути на друшляк, бл. 150 мл води з-під пасти зібрати.

    Крок 5

    У сотейнику на гарячому олії обсмажити цибулю до прозорості. Викласти в сотейник м’ясо, посолити, поперчити, додати чебрець і обсмажувати прибл. 5 хв. Додати капусту, помідор та готувати 10 хв.

    Крок 6

    Додати пасту, влити трохи води з-під неї та добре прогріти. Посолити та добре поперчити. Страву подати гарячою, посипавши петрушкою.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паста з брюссельською капустою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *