Рецепт “Букатіні з маскарпоне та білим вином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН
Інгредієнти
На 6 порцій:
❯ 460 г спагеті
❯ 2 пучки базиліка
❯ 8 ст. л. тертого пармезану
❯ 12 цілих ядер волоських горіхів
❯ 2 зубки часнику
❯ 120 мл оливкової олії + для пасти
❯ сіль
❯ перець
❯ кілька гілочок базиліка для подачі
Покроковий процес приготування пасти з песто
Крок 1
Зубки часнику очистити. Горіхи підсушити на сковороді без жиру і крупно посікти. Базилік промити, перебрати, обсушити, крупно посікти та викласти в чашу блендера. Додати часник та горіхи.
Крок 2
Базилік, часник та горіхи в кілька прийомів подрібнити у дрібну крихту. Додати пармезан та подрібнити повторно. Вливаючи порціями оливкова олія, подрібнити масу до консистенції однорідного пюре. Додати сіль та перець
на смак.
Крок 3
Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді аль-денте, відкинути на друшляк, дати стекти воді та в мисці збризкати пасту маслом.
Крок 4
Пасту полити соусом і добре перемішати. Перед подачею прикрасити гілочками базиліка.