Перейти до вмісту
Головна » Паста з песто на волоських горіхах

Паста з песто на волоських горіхах

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Букатіні з маскарпоне та білим вином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 10 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 460 г спагеті
    ❯ 2 пучки базиліка
    ❯ 8 ст. л. тертого пармезану
    ❯ 12 цілих ядер волоських горіхів
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 120 мл оливкової олії + для пасти
    ❯ сіль
    ❯ перець
    ❯ кілька гілочок базиліка для подачі

    Покроковий процес приготування пасти з песто

    Крок 1

    Зубки часнику очистити. Горіхи підсушити на сковороді без жиру і крупно посікти. Базилік промити, перебрати, обсушити, крупно посікти та викласти в чашу блендера. Додати часник та горіхи.

    Крок 2

    Базилік, часник та горіхи в кілька прийомів подрібнити у дрібну крихту. Додати пармезан та подрібнити повторно. Вливаючи порціями оливкова олія, подрібнити масу до консистенції однорідного пюре. Додати сіль та перець
    на смак.

    Крок 3

    Спагеті відварити в киплячій підсоленій воді аль-денте, відкинути на друшляк, дати стекти воді та в мисці збризкати пасту маслом.

    Крок 4

    Пасту полити соусом і добре перемішати. Перед подачею прикрасити гілочками базиліка.

    Сьогодні ми дізналися як готується Паста з песто на волоських горіхах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *