Перейти до вмісту
Головна » Пастуший пиріг з м’ясом та овочами

Пастуший пиріг з м’ясом та овочами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Пастуший пиріг з м’ясом та овочами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 6 порцій:
    ❯ 2 цибулини
    ❯ 3 моркви
    ❯ 2 ст. л. борошна
    ❯ 80 мл червоного вина
    ❯ 150 мл овочевого бульйону
    ❯ 150 г свіжомороженого зеленого горошку
    ❯ 250 г відвареного або запеченого м’яса
    ❯ 400 г готового картопляного пюре
    ❯ суміш сушених прованських трав
    ❯ рослинна олія
    ❯ 3 ст. л. тертого сиру
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пастушого пирогу

    Крок 1

    Цибулини очистити та порубати. Очищену моркву вимити, обсушити та нарізати соломкою. М’ясо нарізати дрібними
    шматочками.

    Крок 2

    Цибулю обсмажувати в сотейнику на 2 ст. л. олії до прозорості. Додати м’ясо, морква, горошок і готувати прибл. 5хв.

    Крок 3

    Овочі з м’ясом присипати борошном, влити вино і бульйон, додати дрібку прованських трав, посолити та поперчити до смаку і готувати, поки рідина не випарується наполовину.

    Крок 4

    Духовку нагріти до 190 °. М’ясо з овочами перекласти у форму для запікання та накрити рівним шаром картоплі. Картоплю посипати тертим сиром, збризкати олією і запікати виріб 20 хв. Пастуший пиріг подати теплим, посипавши рубаною зеленню.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пастуший пиріг з м’ясом та овочами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *