Перейти до вмісту
Головна » Печінковий террин із яйцями

Печінковий террин із яйцями

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Печінковий террин із яйцями” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    ❯ 700 г курячої печінки
    ❯ 200 мл вершків
    ❯ 300 г рубаної свинини
    ❯ 200 г шпику
    ❯ 200 г сирокопченої шинки
    ❯ 2 курячі яйця
    ❯ 2 ст. л. коньяку
    ❯ 8 варених перепелиних яєць
    ❯ 1 ст. л. гірчиці
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування террину

    Крок 1

    Печінку в мисці залити вершками на 40 хв. Шпик і шинку порубати, печінку разом із вершками подрібнити за допомогою блендера.

    Крок 2

    М’ясо, шпик, печінку та шинку перемішати, вбити яйця, додати коньяк та гірчицю, посолити та поперчити. Масу перемішати. Половину маси викласти у форму для запікання (близько 1,5 л) і, вдавлюючи, вкласти яйця та накрити масою, що залишилася.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Підготувати форму з гарячою водою та встановити у неї форму з м’ясною масою.

    Крок 4

    Готувати терин на гарячій водяній бані 1 год 30 хв. Готовому терину дати охолонути у формі та настоятися у холодильнику 4–6 год.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печінковий террин із яйцями. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *