Перейти до вмісту
Головна » Печиво “Мадлен” з горіхами

Печиво “Мадлен” з горіхами

    Печиво "Мадлен" з горіхами

    Рецепт “Печиво “Мадлен” з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 год.

    У 1 порції: 70 ккал, 1 г білків,
    4 г жирів, 7 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 45 шт.
    ❯ 70 г мелених волоських горіхів
    ❯ 140 г цукрової пудри
    ❯ 140 г вершкового масла кімнатної температури
    ❯ 210 г борошна
    ❯ 2 дрібні яйця
    ❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
    ❯ мелена гвоздика кінчик ножа
    ❯ терта цедра 1/2 лимона

    Покроковий процес приготування печива

    Крок 1

    Із зазначених інгредієнтів замісити однорідне тісто, загорнути його у харчову плівку та прибрати в холодильник на 6 год

    Крок 2

    Нагріти духовку до 170 °. З тіста скрутити чотири ковбаски, розрізати їх на рівні шматочки та викласти в змащені
    жиром поглиблення спеціальної форми для печива “Мадлен” (у вигляді черепашок). Заповнювати форми тестом на 2/3: під час випікання тісто підніметься. Випікати вироби 5-7 хв до легкого підрум’янювання. Готове печиво ще гарячим перекинути з форм. Перед подачею добре посипати печиво цукровою пудрою.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Печиво “Мадлен” з горіхами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *