Рецепт “Печиво “Мадлен” з горіхами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 1 год.
У 1 порції: 70 ккал, 1 г білків,
4 г жирів, 7 г вуглеводів
Інгредієнти
На 45 шт.
❯ 70 г мелених волоських горіхів
❯ 140 г цукрової пудри
❯ 140 г вершкового масла кімнатної температури
❯ 210 г борошна
❯ 2 дрібні яйця
❯ 1/2 ч. л. меленої кориці
❯ мелена гвоздика кінчик ножа
❯ терта цедра 1/2 лимона
Покроковий процес приготування печива
Крок 1
Із зазначених інгредієнтів замісити однорідне тісто, загорнути його у харчову плівку та прибрати в холодильник на 6 год
Крок 2
Нагріти духовку до 170 °. З тіста скрутити чотири ковбаски, розрізати їх на рівні шматочки та викласти в змащені
жиром поглиблення спеціальної форми для печива “Мадлен” (у вигляді черепашок). Заповнювати форми тестом на 2/3: під час випікання тісто підніметься. Випікати вироби 5-7 хв до легкого підрум’янювання. Готове печиво ще гарячим перекинути з форм. Перед подачею добре посипати печиво цукровою пудрою.