Перейти до вмісту
Головна » Перепілки у вині з каштанами

Перепілки у вині з каштанами

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Перепілки у вині з каштанами” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 перепілки, готові до кулінарної обробки
    ❯ 400 г відварених каштанів
    ❯ 150 г лісових та волоських горіхів
    ❯ 100 г вершкового масла
    ❯ 600 мл білого сухого вина
    ❯ 200 мл курячого бульйону
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 4 листочки шавлії
    ❯ 2 ст. л. рідкого меду
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування перепілок у вині

    Крок 1

    Птаха натерти сіллю та перцем. Цибулину очистити та порубати.

    Крок 2

    У сотейнику на гарячій олії обсмажити птицю з усіх боків. Викласти цибулю та обсмажувати, перемішуючи, 4 хв. Дегласувати жир, вливши вино. Вино довести до кипіння та уварювати 3-4 хв. Покласти шавлію, накрити сотейник кришкою і готувати на повільному вогні 45 хв.

    Крок 3

    Закласти до птаха каштани, горіхи, додати мед. Збільшити вогонь до середнього, кришку зняти та готувати ще 15 хв.

    Відварити каштани нескладно, але є тонкощі. Перед варінням кожен плід слід надрізати. Підготовлені каштани варити 5 хв. Воду злити, каштани очистити, повторно залити водою та готувати 20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як готуються Перепілки у вині з каштанами. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *