Перейти до вмісту
Головна » Плов з овочами та зеленим горошком

Плов з овочами та зеленим горошком

    Курка з лимоном та лавандою

    Рецепт “Плов з овочами та зеленим горошком” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 8 порцій:
    ❯ 200 г рису
    ❯ 3 цибулини
    ❯ 3 моркви
    ❯ 300 г печериць
    ❯ 300 г зеленого горошку
    ❯ 4 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 зубки часнику
    ❯ 2 лаврові листи
    ❯ по 1 ч. л. куркуми, меленого кардамону та кмину
    ❯ рубана петрушка
    ❯ 50 г кедрових горішків (за бажанням)
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування плову з овочами

    Крок 1

    У сотейнику на 2 ст. л. олії обсмажувати, помішуючи, рис 3 хв. Влити 800 мл окропу, посолити, довести до кипіння і готувати під кришкою 10 хв.

    Крок 2

    Цибулю очистити та нарізати кільцями. Очищену моркву нарізати тонкою соломкою. Гриби почистити, промити, обсушити та нарізати пластинами. Часник стовкти. На маслі, що залишилася обсмажувати цибулю і моркву
    до прозорості цибулі. Закласти гриби та обсмажувати, поки з них не витопиться волога. Додати горошок,
    перемішати та готувати 5 хв.

    Крок 3

    Овочеву суміш закласти до рису, додати часник, лавровий лист, спеції, перемішати та прогрівати 5 хв. Додати петрушку та перемішати. За бажанням посипати горішками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Плов з овочами та зеленим горошком. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *