Перейти до вмісту
Головна » Полента фрі з розмарином

Полента фрі з розмарином

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Полента фрі з розмарином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 250 г поленти швидкого приготування
    ❯ 1 л 250 мл води
    ❯ 2 гілочки розмарину (порубати)
    ❯ 2 ст. л. олії+ для змащування форми
    ❯ 1/2 ч. л. солі дрібного помелу
    ❯ морська сіль

    Покроковий процес приготування поленти фрі

    Крок 1

    У киплячу воду із сіллю дрібного помелу та розмарином всипати в один захід поленту та, помішуючи дерев’яною лопаткою, варити 5 хв на повільному вогні, поки каша не почне відставати від стінок посуду.

    Крок 2

    Форму (деко) змастити олією і викласти у неї поленту шаром ок. 1 см. Помістити у холодильник на 1 год.

    Крок 3

    Повернення, що затверділа, перевернути на робочу поверхню, нарізати брусочками 1 х 10 см та обсмажити на олії до золотистого кольору. Приправити морською сіллю.

    Сьогодні ми дізналися як готується Полента фрі з розмарином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *