Рецепт “Полента фрі з розмарином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 250 г поленти швидкого приготування
❯ 1 л 250 мл води
❯ 2 гілочки розмарину (порубати)
❯ 2 ст. л. олії+ для змащування форми
❯ 1/2 ч. л. солі дрібного помелу
❯ морська сіль
Покроковий процес приготування поленти фрі
Крок 1
У киплячу воду із сіллю дрібного помелу та розмарином всипати в один захід поленту та, помішуючи дерев’яною лопаткою, варити 5 хв на повільному вогні, поки каша не почне відставати від стінок посуду.
Крок 2
Форму (деко) змастити олією і викласти у неї поленту шаром ок. 1 см. Помістити у холодильник на 1 год.
Крок 3
Повернення, що затверділа, перевернути на робочу поверхню, нарізати брусочками 1 х 10 см та обсмажити на олії до золотистого кольору. Приправити морською сіллю.