Перейти до вмісту
Головна » Полента з родзинками та сметаною

Полента з родзинками та сметаною

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Полента з родзинками та сметаною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 4 ПОРЦІЇ
    ❯ 80 г полентів швидкого приготування
    ❯ 400 мл молока
    ❯ 1 ст. л. жирної сметани
    ❯ 25 г вершкового масла
    ❯ 90 г світлого родзинок
    ❯ 150 мл червоного виноградного соку
    ❯ 200 мл міцного курячого бульйону
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування полента з родзинками

    Крок 1

    Родзинки замочити у виноградному соку та добре віджати

    Крок 2

    У каструлі молоко довести до кипіння, додати сіль та перець за смаком. Всипати в один захід поленту та варити 6-8 хв на повільному вогні, помішуючи.

    Крок 3

    Готову поленту зняти з вогню, підмішати сметану та вершкове масло. Покласти в поленту ізюм. До подачі на стіл зберігати поленту гарячою. Подати як гарнір до м’яса

    Сьогодні ми дізналися як готується Полента з родзинками та сметаною. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *