Рецепт “Полента з родзинками та сметаною” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
НА 4 ПОРЦІЇ
❯ 80 г полентів швидкого приготування
❯ 400 мл молока
❯ 1 ст. л. жирної сметани
❯ 25 г вершкового масла
❯ 90 г світлого родзинок
❯ 150 мл червоного виноградного соку
❯ 200 мл міцного курячого бульйону
❯ сіль
❯ перець
Покроковий процес приготування полента з родзинками
Крок 1
Родзинки замочити у виноградному соку та добре віджати
Крок 2
У каструлі молоко довести до кипіння, додати сіль та перець за смаком. Всипати в один захід поленту та варити 6-8 хв на повільному вогні, помішуючи.
Крок 3
Готову поленту зняти з вогню, підмішати сметану та вершкове масло. Покласти в поленту ізюм. До подачі на стіл зберігати поленту гарячою. Подати як гарнір до м’яса