Перейти до вмісту
Головна » Помідори сальсу

Помідори сальсу

    Помідори сальсу

    Система харчування «Ново-Драйв» рецепт “Помідори сальсу” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – 300 г помідорів
    – 1 ч. л. соку лайма або лимона
    – 1/2 червоної цибулини
    – 2-3 зубчики часнику
    – 1 болгарський перець
    – 1/2 яблука
    – пучок зелені (кінза, базилік)
    – 1 ст. солі
    – суміш перців – на смак
    – прянощі (хмелі-сунелі, прованські трави, чебрець, суха паприка, суха аджика) – на смак

    Процес приготування помідор сальсу

    Крок 1

    У велику чашку порізати тверді помідори великими шматочками. Збризнути соком лимона. Цибулю нарізати великими півкільцями або кубиками, часник – дрібною соломкою. Перець порізати шматочками 2×2 см, яблуко
    кубиками, додати зелень, спеції

    Крок 2

    Овочі посолити та добре перемішати, щоб дали сік. Перекласти у банку, утрамбувати. Залишити ферментуватися у теплому місці, щільно закривши кришкою, на 12:00.

    Крок 3

    Ознака готовності – поява повітряних кишеньок, схожих на бусинки, розкиданих по всієї банки. Після цього поставити у холодильник. Зберігається така закуска 5 днів. Важливо! Сіль можна використовувати будь-яку, крім йодованої. Йодована уб’є бактерії – і процесу ферментації не буде.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Помідори сальсу. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *