Перейти до вмісту
Головна » Пошировані груші в чаї

Пошировані груші в чаї

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пошировані груші в чаї” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 194 ккал, 46 г білків,
    0,5 г жирів, 0,2 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 600 мл води
    ❯ 3 ч. л. фруктового чаю
    ❯ 1 паличка кориці
    ❯ 1 зірочка бадяна
    ❯ мелений кардамон на кінчику ножа
    ❯ 3 ст. л. меду
    ❯ 2 ст. л. соку апельсина
    ❯ 3 ст. л. свіжої або замороженої брусниці
    ❯ 4 тверді стиглі груші

    Покроковий процес приготування пошированих груш

    Крок 1

    У каструлі довести до кипіння воду. Додати чай, прянощі, мед і апельсиновий сік. Уварювати суміш на слабкому вогні 3 хв. Процідити.

    Крок 2

    Груші вимити та очистити, розрізати кожну вздовж навпіл і вирізати серцевину з насінням. Покласти половинки груш у гарячий чай, додати свіжі або заморожені ягоди. Накрити каструлю кришкою і пошити фрукти з ягодами у чаї 12–15 хв на слабкий вогонь. Розкласти по глибоких тарілках.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пошировані груші в чаї. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *