Рецепт “Пошировані груші в чаї” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 194 ккал, 46 г білків,
0,5 г жирів, 0,2 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 600 мл води
❯ 3 ч. л. фруктового чаю
❯ 1 паличка кориці
❯ 1 зірочка бадяна
❯ мелений кардамон на кінчику ножа
❯ 3 ст. л. меду
❯ 2 ст. л. соку апельсина
❯ 3 ст. л. свіжої або замороженої брусниці
❯ 4 тверді стиглі груші
Покроковий процес приготування пошированих груш
Крок 1
У каструлі довести до кипіння воду. Додати чай, прянощі, мед і апельсиновий сік. Уварювати суміш на слабкому вогні 3 хв. Процідити.
Крок 2
Груші вимити та очистити, розрізати кожну вздовж навпіл і вирізати серцевину з насінням. Покласти половинки груш у гарячий чай, додати свіжі або заморожені ягоди. Накрити каструлю кришкою і пошити фрукти з ягодами у чаї 12–15 хв на слабкий вогонь. Розкласти по глибоких тарілках.