Рецепт “Пряна рибна паста” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 20 хвилин
У 1 порції: 140 ккал, 7 г білків,
10 г жирів, 3 г вуглеводів
Інгредієнти
На 10 порцій:
❯ 1 банка сардин у маслі
❯ 1 невелика цибулина
❯ сік 1/2 лимона
❯ 250 г м’якого сиру
❯ 4 ст. л. рубаної зеленої цибулі
❯ 1 ст. л. рубаного чебрецю
❯ скибочки лимона для прикраси
Покроковий процес приготування рибної пасти
Крок 1
Рибу (без олії) викласти в миску, збризкати соком лимона і розім’яти виделкою. Цибулю очистити та дрібно нарізати.
Крок 2
Рибу змішати з сиром, рубаною цибулею, 2 стіл. ложками зеленої цибулі та чебрецем. Ретельно перемішати та помістити в холодильник на 10–15 хв. Рибну пасту намазати на скибочки свіжого хліба чи багета. Подати, посипавши зеленою цибулею і прикрасивши скибочками лимона.