Перейти до вмісту
Головна » Пшоняні галушки з цибулею

Пшоняні галушки з цибулею

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пшоняні галушки з цибулею” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 20 хвилин
    У 1 порції: 490 ккал, 16 г білків,
    11 г жирів, 81 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 250 г пшона
    ❯ 1/2 л молока
    ❯ дрібка солі
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 2 ст. л. рослинної олії
    ❯ 2 цибулини
    ❯ жменю рубаної петрушки або нарізаної кільцями зеленої цибулі

    Покроковий процес приготування галушок з цибулею

    Крок 1

    Пшоно висипати в сито і промити спочатку гарячою, а потім двічі холодною водою. Дати воді повністю стекти.

    Крок 2

    У каструлі довести до кипіння молоко, посолити, всипати крупу і часто помішуючи на слабкому вогні, зварити густу
    пшоняну кашу

    Крок 3

    Всипати в кашу борошно, ретельно перемішати та потримати на вогні ще 1 хв.

    Крок 4

    Цибулю очистити, подрібнити та обсмажувати на рослинному олії до золотистого кольору.

    Крок 5

    За допомогою столової ложки сформувати з пшоняної маси галушки (ложку змастити рослинним або тваринним жиром). Подати галушки, посипавши смаженою цибулею та рубаною зеленню.

    Якщо ви бажаєте зробити страву ще більш ситним, доповніть галушки беконом. Для цього наріжте тонкими смужками пару скибочок бекону і витопіть з його жир на сковороді. Покладіть галушки та обсмажте їх до рум’яної скоринки. Подайте гарячими, посипавши беконом.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пшоняні галушки з цибулею. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *