Перейти до вмісту
Головна » Птах з журавлиною та розмарином

Птах з журавлиною та розмарином

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Птах з журавлиною та розмарином” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 640 ккал, 76 г білків,
    35 г жирів, 12 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 4 перепілки або курча
    ❯ 100 г топленої олії
    ❯ сіль
    ❯ 250 мл курячого бульйону
    ❯ 200 г журавлини
    ❯ 3 гілочки розмарину
    ❯ 2 ст. л. кленового сиропу
    ❯ свіжомелений чорний перець

    Покроковий процес приготування птаха з журавлиною

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Птаха підготувати до кулінарної обробки. Кожну тушку розрізати на 4 частини та ретельно обсушити кожен шматок. Шматки птиці обсмажувати на олії по 3 хв з кожною сторони до золотистої скоринки. Потім викласти у форму для запікання, посолити, влити 100 мл бульйону та запікати 20 хв.

    Крок 2

    Для соусу журавлину вимити. Рідина, що утворилася при запіканні птиці, вилити у сковороду. Додати ягоди, розмарин, влити бульйон, що залишився, і кленовий сироп. Посолити та поперчити. Уварювати на слабкому вогні прибл. 5 хв. Шматки птиці викласти на тарілки та полити соусом.

    Сьогодні ми дізналися як готується Птах з журавлиною та розмарином. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *