Рецепт “Пудинг з горіхами у формах в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 25 хвилин
У 1 порції: 360 ккал, 7 г білків,
14 г жирів, 52 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 75 г борошна
❯ 1,5 ст. л. мелених горіхів (фундук або волоські)
❯ 130 г цукру
❯ 1,5 ч. л. розпушувача
❯ 3,5 ст. л. порошку какао
❯ 125 мл молока
❯ 35 г вершкового масла
❯ 1 яйце
❯ ванільна есенція
Покроковий процес приготування пудингу з горіхами
Крок 1
Нагріти духовку до 180 °. Масло розтопити, змішати з молоком, додати яйце і ванільну есенцію. Все трохи збити. В окремому посуді борошно змішати з розпушувачем, горіхами, 40 г цукру та 2 стіл. ложками порошку какао. Підмішати збиту рідку суміш.
Крок 2
Масу, що вийшла, розлити за невеликими формами для запікання. Посипати рештою цукру, змішаним з порошком
какао і встановити деко. На дно листа влити гарячу воду так, щоб вона покривала формочки до половини. Запікати
у духовці 15 хв. Дати трохи охолонути та подати на стіл.
Порошок какао можна замінити чорним шоколадом. Вийде ще смачніше!