Перейти до вмісту
Головна » Пудинг з горіхами у формах

Пудинг з горіхами у формах

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пудинг з горіхами у формах в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 25 хвилин
    У 1 порції: 360 ккал, 7 г білків,
    14 г жирів, 52 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 75 г борошна
    ❯ 1,5 ст. л. мелених горіхів (фундук або волоські)
    ❯ 130 г цукру
    ❯ 1,5 ч. л. розпушувача
    ❯ 3,5 ст. л. порошку какао
    ❯ 125 мл молока
    ❯ 35 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ ванільна есенція

    Покроковий процес приготування пудингу з горіхами

    Крок 1

    Нагріти духовку до 180 °. Масло розтопити, змішати з молоком, додати яйце і ванільну есенцію. Все трохи збити. В окремому посуді борошно змішати з розпушувачем, горіхами, 40 г цукру та 2 стіл. ложками порошку какао. Підмішати збиту рідку суміш.

    Крок 2

    Масу, що вийшла, розлити за невеликими формами для запікання. Посипати рештою цукру, змішаним з порошком
    какао і встановити деко. На дно листа влити гарячу воду так, щоб вона покривала формочки до половини. Запікати
    у духовці 15 хв. Дати трохи охолонути та подати на стіл.

    Порошок какао можна замінити чорним шоколадом. Вийде ще смачніше!

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пудинг з горіхами у формах. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *