Перейти до вмісту
Головна » Пиріг із млинців

Пиріг із млинців

    Лазання з білими грибами

    Рецепт “Пиріг із млинців” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 ГОДИНА 30 ХВИЛИН

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    Для тесту:
    ❯ 2 яйця
    ❯ 1,5 ст. л. цукру
    ❯ 1/2 ч. л. соди
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 350 мл молока
    ❯ 200 г борошна
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ рослинна олія для смаження
    Для начинки та заливання:
    ❯ 400 г курячої печінки
    ❯ 1 ст. л. рослинної олії
    ❯ 1 морква
    ❯ 1 цибулина
    ❯ 50 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ 70 мл вершків
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пирога із млинців
    Лазання з білими грибами1

    Крок 1

    Яйця розбовтати із сіллю, цукром та 200 мл молока. Борошно просіяти в миску, додати соду і, інтенсивно перемішуючи, влити молочно-яєчну суміш, молоко, що залишилося та 1 ст. л. олії. Дати тесту відстоятись 30 хв і на гарячій олії спекти тонкі млинці.

    Лазання з білими грибами2

    Крок 2

    Моркву та цибулю очистити, моркву натерти крупно, цибулю порубати. Печінку промити та обсушити. На гарячому маслі обсмажувати цибулю та моркву до прозорості цибулі, закласти печінку, посолити, поперчити та готувати 7 хв. Печінку остудити та пюрувати з вершковим маслом.

    Лазання з білими грибами3

    Крок 3

    Зібрати виріб. На дно форми укласти 2 млинці, 2 відкласти. На млинці, що залишилися, викласти начинку, згорнути їх рулетиками та укласти у форму. Яйце розбовтати з вершками та влити у форму. Накрити 2 млинцями та запікати виріб 20 хв при 180 °.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг із млинців. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *