Перейти до вмісту
Головна » Пиріг-сонце з рикотою та песто

Пиріг-сонце з рикотою та песто

    Пиріг-сонце з рикотою та песто

    Рецепт “Пиріг-сонце з рикотою та песто” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    4-6 порцій, 45 хвилин

    Інгредієнти

    – 1 апельсин
    – 4 бутони гвоздики
    – 500 мл журавлинного соку
    – 1 л червоного вина
    – 1 паличка кориці
    – 4 зірочки бадьяна
    – 2 стручки кардамону
    – Цукор чи мед
    Для подачі:
    – 1 апельсин
    – 1/2 грейпфрута
    – Жменя журавлини

    Покроковий процес приготування пирога – сонце з рикотою та песто

    Крок 1

    Для песто базилік і петрушку промити, перебрати, обсушити та крупно порубати. Часник очистити та нарізати. Горіхи підсушити.

    Крок 2

    Зелень, пармезан, часник та горіхи подрібнити за допомогою блендера у декілька прийомів, вливаючи порціями олію.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. На пергаменті розкотити половину тесту у тонкий пласт. Окремо розкотити тісто, що залишилося в такий же пласт. Пласт на пергаменті намазати рикотою, відступивши від країв 2-3 см. Викласти на рикоту песто, накрити іншим пластом тіста і добре притиснути краї.

    Крок 4

    В центр виробу поставити тарілочку і по краях добре притиснути тісто. Від кромки тарілочки до країв виробу зробити 16-20 надрізів. Кожну смужку тіста обернути довкола себе 4-5 разів. Тарілочку прибрати, виріб перенести на лист, змастити жовтком і випікати 35 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріг-сонце з рикотою та песто. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *