Рецепт “Пиріг з овочами та кунжутом” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 50 хвилин
У 1 порції: 190 ккал, 5 г білків,
13 г жирів, 15 г вуглеводів
Інгредієнти
На 14 порцій:
❯ 1 зубчик часнику
❯ 150 г консервованого нуту (турецький горох)
❯ 2 ч. л. насіння кунжуту
❯ 4 ст. л. оливкової олії
❯ 1 стіл. л. соку лимона
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
❯ 150 г сиру тофу
❯ 350 г консервованого овочевого асорті (зелений горошок, морква)
❯ борошно для посипання робочої поверхні
❯ 400 г готового листкового тіста
❯ 1 яйце
Покроковий процес приготування пирогу з овочами
Крок 1
Часник очистити та пюрувати у блендері з насінням кунжуту і консервованим нутом, заправити оливковою олією та соком лимона. Масу посолити та поперчити. Тофу нарізати брусочками. Консервовані овочі відкинути на друшляк, промити під струменем проточної води та обсушити.
Крок 2
Тісто розділити на дві частини та розкотити кожну на посипаному борошном робочої поверхні у тонкий прямокутний пласт. У центр кожного шару викласти пюре, тофу та овочі. Загорнути начинку у тісто.
Крок 3
Перекласти вироби на висланий папером для випікання лист, змастити збитим яйцем та випікати у духовці 25-30 хв при 180 °.