Перейти до вмісту
Головна » Пиріжки по-корсиканськи

Пиріжки по-корсиканськи

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Пиріжки по-корсиканськи” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    НА 6 ПОРЦІЙ
    Для тесту:
    ❯ 150 г борошна
    ❯ 75 г вершкового масла
    ❯ 1 яйце
    ❯ перець
    ❯ сіль
    Для начинки:
    ❯ 250 г рикотти
    ❯ 1 жовток
    ❯ 150 г шпинату
    ❯ 1/2 пучка м’яти
    ❯ 20 г вершкового масла
    ❯ сіль
    ❯ перець

    Покроковий процес приготування пиріжків по-корсиканськи

    Крок 1

    Борошно просіяти зі щіпкою солі та перцю. Додати яйце, масло і руками вимісити еластичне тісто. Помістити його у холодильник на 1 год.

    Крок 2

    М’яту та шпинат вимити, обсушити та порубати та готувати в сотейнику на гарячому маслі, поки не опаде. Зелені
    дати охолонути та злегка віджати. Рікотту розтерти з жовтком, додати зелень, перемішати, посолити і поперчити по
    смаку.

    Крок 3

    Духовку нагріти до 180 °. Тісто тонко розкотити, нарізати кружальцями та розподілити начинку. Краї защипати та фігурно загорнути. Викласти вироби на вистелений пергаментом лист і випікати 15–20 хв.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Пиріжки по-корсиканськи. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *