Перейти до вмісту
Головна » Реберця в духовці

Реберця в духовці

    Реберця в духовці

    Рецепт “Реберця в духовці” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    – Реберця (яловичі, свинячі, баранячі) 1 кг
    – Картопля 1-1.5 кг
    – Морквина 2 середні
    – Цибуля 2 середні
    – Часник 4-5 зубчиків
    – Вино червоне сухе 350-400 мл
    – Кріп – посипати готову страву
    – Петрушка 15 г
    – Кінза 15 г
    – Аджика 1-1.5 ст.л.
    – Томатна паста 1-1.5 ст.л
    – Цукор
    – Сіль

    Покроковий процес приготування ребер в духовці
    Реберця в духовці1

    Крок 1

    На сковороду наливаємо олію. Смажимо реберця на максимальному вогні. Обсмажуємо з усіх боків так, щоб трохи підрум’янилися.

    Реберця в духовці2

    Крок 2

    Нарізаємо цибулю четвертинками і відправляємо в сковороду, де смажили реберця. Смажимо цибулю доки вона не стане м’якою постійно перемішуючи. Коли цибуля підрум’яниться, додаємо 1-1.5 ч.л. цукру та перемішуємо. Тепер додаємо 1 ст. аджики та томатну пасту. Ретельно перемішуємо та готуємо 5 хвилин.

    Реберця в духовці3

    Крок 3

    Тепер потихеньку додаємо вино. Перемішуємо. Вино має залишити 5 хвилин на маленький вогонь. Додаємо дрібно порізану зелень, часник та сіль за смаком. добре перемішуємо.

    Реберця в духовці4

    Крок 4

    Очищену картоплю нарізаємо на чотири частини. Нарізаємо моркву кільцями та висипаємо у картоплю. Додаємо 1 ч.л. солі та перемішуємо.

    Реберця в духовці5

    Крок 5

    У форму для запікання викладаємо реберця. Потім картопля з морквою та заправку. Накриваємо фольгою та готуємо в духовці 1.5 години при 180-200 градусах. Знімаємо фольгу, добре перемішуємо та готуємо ще 15 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Реберця в духовці. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *