Перейти до вмісту
Головна » Реберця в духовці у маринаді

Реберця в духовці у маринаді

    Реберця в духовці у маринаді

    Рецепт “Реберця в духовці у маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Інгредієнти

    Свинячі ребра 2 кг
    – Чорний перець 1 ч. л.
    – Копчена перука 1 ч.л.
    – Сушений часник 1 ч.л.
    – Сушений чебрець 1 ч.л.
    – Коричневий цукор 1 ст.л.
    – Сіль 1 ст.л.
    Соус:
    – Мед 1 ст.л.
    – Гірчиця (медіум) 2 ст.л.
    – Соєвий соус 1 ст.л.
    – Лимонний сік 0,5 лимона
    – Рослинна олія 2 ст.л.

    Покроковий процес приготування реберець в духовці
    Реберця в духовці1

    Крок 1

    Знімаємо плівку з ребер і зрізаємо шкуру. Змішуємо чорний перець, копчену перуку, сушений часник, сушений чебрець, коричневий цукор та сіль. Добре натираємо спеціями м’ясо.

    Реберця в духовці2

    Крок 2

    У форму для запікання кладемо папір і потім реберця. Зверху накриваємо папером для випічки та закриваємо фольгою. Ставимо у духовки при 140 градусах на дві години. Потім підіймаємо температуру до 180 градусів та готуємо ще 30 хвилин.

    Реберця в духовці3

    Крок 3

    Ставимо сатейник на плиту і додаємо ложку меду. Коли мед розчиниться і почне закипати, додаємо гірчицю. Перемішуємо та додаємо соєвий соус. Знову перемішуємо. Видавлюємо сік половини лимона та додаємо 2 ст.л. рослинної олії. Перемішуємо та готуємо 5-7 хвилин.

    Реберця в духовці4

    Крок 4

    Добре змащуємо реберця соусом і відправляємо в духовку на 15 хвилин.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Реберця в духовці у маринаді. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *