Рецепт “Реберця в духовці у маринаді” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Інгредієнти
– Свинячі ребра 2 кг
– Чорний перець 1 ч. л.
– Копчена перука 1 ч.л.
– Сушений часник 1 ч.л.
– Сушений чебрець 1 ч.л.
– Коричневий цукор 1 ст.л.
– Сіль 1 ст.л.
Соус:
– Мед 1 ст.л.
– Гірчиця (медіум) 2 ст.л.
– Соєвий соус 1 ст.л.
– Лимонний сік 0,5 лимона
– Рослинна олія 2 ст.л.
Покроковий процес приготування реберець в духовці
Крок 1
Знімаємо плівку з ребер і зрізаємо шкуру. Змішуємо чорний перець, копчену перуку, сушений часник, сушений чебрець, коричневий цукор та сіль. Добре натираємо спеціями м’ясо.
Крок 2
У форму для запікання кладемо папір і потім реберця. Зверху накриваємо папером для випічки та закриваємо фольгою. Ставимо у духовки при 140 градусах на дві години. Потім підіймаємо температуру до 180 градусів та готуємо ще 30 хвилин.
Крок 3
Ставимо сатейник на плиту і додаємо ложку меду. Коли мед розчиниться і почне закипати, додаємо гірчицю. Перемішуємо та додаємо соєвий соус. Знову перемішуємо. Видавлюємо сік половини лимона та додаємо 2 ст.л. рослинної олії. Перемішуємо та готуємо 5-7 хвилин.
Крок 4
Добре змащуємо реберця соусом і відправляємо в духовку на 15 хвилин.