Перейти до вмісту
Головна » Роли футомаки

Роли футомаки

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Роли футомаки” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 1 година
    У 1 порції: 450 ккал, 17 г білків,
    12 г жирів, 66 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 2 склянки круглозерного рису
    ❯ 4 ст. л. рисового оцту
    ❯ 2 ст. л. цукру
    ❯ 1/2 ч. л. солі
    ❯ 2 огірки
    ❯ кілька крабових паличок
    ❯ 4 аркуші пресованих водоростей норі
    Для омлету томаго:
    ❯ 4 яйця
    ❯ 4 ст. л. соєвого соусу
    ❯ 1 ст. л. солодкого сухого хересу
    ❯ по щіпці солі та цукру
    ❯ рослинна олія для смаження

    Покроковий процес приготування роли футомаки

    Крок 1

    Рис промивати холодною водою, доки вона не стане прозорою. У каструлі залити рис 2 склянками води. Через 30 хв
    довести воду до кипіння, зменшити вогонь до мінімуму та варити рис під кришкою 15 хв. Зняти каструлю з вогню, укутати рушником і залишити на 20 хв. Сіль і цукор всипати в оцет і нагрівати, помішуючи, до повного їх розчинення. Рис збризкати оцтовою заправкою і перемішати дерев’яною лопаткою чи паличками для суші.

    Крок 2

    Інгредієнти для омлету збовтати у мисці. Сковороду змастити олією і розжарити. Половником зачерпнути третину яєчної суміші, вилити на сковороду і смажити 2-3 хв. Згорнути омлет у рулетик. Таким же чином приготувати ще два омлети.

    Крок 3

    Огірки вимити, очистити та видалити м’яку серцевину з насінням. М’якуш нарізати брусочками завтовшки прибл. 0,5 см

    Крок 4

    Лист водоростей норі покласти на бамбукову циновку глянсовою стороною вниз. Поверх норі вологими руками
    розподілити відварний рис шаром завтовшки прибл. 1 см. На рис викласти шматочки омлету, огірка та крабові палички. За допомогою циновки сформувати рол, розрізати його гострим ножем на вісім маленьких ролів.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Роли футомаки. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *