Рецепт “Роли з омлету з бринзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.
Приготування: 40 хвилин
У 1 порції: 390 ккал, 23 г білків,
19 г жирів, 35 г вуглеводів
Інгредієнти
На 4 порції:
❯ 6 яєць
❯ 1 невелика бульба картоплі
❯ 1 стручок червоного солодкого перцю
❯ 50-70 г бринзи
❯ свіжа зелень на смак
❯ рослинна олія
❯ сіль
❯ мелений чорний перець
Покроковий процес приготування ролів з омлету
Крок 1
Приготувати омлет. В миску вбити яйця, посолити та поперчити до смаку. На пательні розігріти олію. Суміш вилити на сковороду та обсмажити омлет з обох боків до готовності. Перекласти на велику плоску тарілку та дати повністю охолонути.
Крок 2
Картоплю очистити, нарізати соломкою та обсмажити до готовності на рослинному олії, часто помішуючи. Перекласти обсмажену картоплю на паперовий рушник, щоб вбралися залишки олії. Посолити на смак.
Крок 3
Зелень обполоснути, обсушити та порубати. Стручок солодкого перцю вимити, очистити від насіння та нарізати соломкою
Крок 4
Бринзу скрушити на омлет, посипати зеленню. Зверху викласти овочі. Загорнути начинку в омлет, злегка притискаючи, щоб вийшов щільний рол. Загорнути рол у харчову плівку та прибрати в холодильник на 2 ч. Нарізати невеликими шматочками.