Перейти до вмісту
Головна » Роли з омлету з бринзою

Роли з омлету з бринзою

    Ледачий штрудель

    Рецепт “Роли з омлету з бринзою” інгредієнти та докладний, покроковий процес приготування з фотографіями.

    Приготування: 40 хвилин
    У 1 порції: 390 ккал, 23 г білків,
    19 г жирів, 35 г вуглеводів

    Інгредієнти

    На 4 порції:
    ❯ 6 яєць
    ❯ 1 невелика бульба картоплі
    ❯ 1 стручок червоного солодкого перцю
    ❯ 50-70 г бринзи
    ❯ свіжа зелень на смак
    ❯ рослинна олія
    ❯ сіль
    ❯ мелений чорний перець

    Покроковий процес приготування ролів з омлету

    Крок 1

    Приготувати омлет. В миску вбити яйця, посолити та поперчити до смаку. На пательні розігріти олію. Суміш вилити на сковороду та обсмажити омлет з обох боків до готовності. Перекласти на велику плоску тарілку та дати повністю охолонути.

    Крок 2

    Картоплю очистити, нарізати соломкою та обсмажити до готовності на рослинному олії, часто помішуючи. Перекласти обсмажену картоплю на паперовий рушник, щоб вбралися залишки олії. Посолити на смак.

    Крок 3

    Зелень обполоснути, обсушити та порубати. Стручок солодкого перцю вимити, очистити від насіння та нарізати соломкою

    Крок 4

    Бринзу скрушити на омлет, посипати зеленню. Зверху викласти овочі. Загорнути начинку в омлет, злегка притискаючи, щоб вийшов щільний рол. Загорнути рол у харчову плівку та прибрати в холодильник на 2 ч. Нарізати невеликими шматочками.

    Сьогодні ми дізналися як приготувати Роли з омлету з бринзою. Смачного!

    Залишити відповідь

    Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *